Hogyan keress nálunk

Hiánypótló infók

Sokan kérdezitek a FaceBook élők után privátban, hogy hogyan kereshettek rá az ott bemutatott termékekre.

Ott rendre beszélek ugye egyes táskákról, Ti pedig szeretnétek rákeresni, de sajnos nem mindig sikerül… Most bemutatok nektek 1-2 trükköt, a gyorsabb keresés érdekében.

A webshopnak fejlett keresője van, ezért noha közel 3000 táska között kell kutakodnod, nem is olyan nehéz megtalálnod azt a táskát, mely az igényeidnek megfelel. Könnyen leszűkítheted a paramétereket a saját preferenciáid alapján, és eljuthatsz az általad kedvelt darabhoz.

Lássuk csak, merről tudod becserkészni….

Az első és a legfontosabb, hogy hozzánk eleve akkor érkezel, amikor olasz bőr táskát keresel. Legalábbis optimális esetben, hiszen mi kizárólag olasz bőr táskákat forgalmazunk…

Tehát az anyag adott, haladhatunk is tovább. A felső menüsorban lévő gombok segítségével eljuhatsz egy-két kiemelt oldalra, mint például az ÚJDONSÁGOKRA, illetve az OUTLET menübe. Ha a legjobb áron keresed a táskát, az OUTLET menüt mindenképp nézd át, mert sok-sok táska vár alkalmi áron és nem csak a kifutó modellek!!!

Az ÜZLET-be érve bal oszlopban találod a termék kategóriákat. Ezek között tovább szűkítheted a keresésed, hisz ha kizárólag kézi táskát keresel, kár is végig böngészned az összes táskát.

Ha beléptél a megfelelő kategóriába, akkor javaslok egy szín szerinti szűrést, mert egy modellből több is lehet, így jobban leszűkül a kínálat.

Beállíthatsz ár szerinti minimum és maximum értékeket, illetve állíthatsz a termékek felett jobbra a listázás módján is, mondjuk olcsótól a drágáig, vagy újdonságokat előre soroló listázást.

Ha találtál egy terméket, de szeretnéd megnézni milyen egyéb színekben elérhető, mert mondjuk nem csak egy szín jöhet számodra szóba, a termék adatlapján keresd meg a cikkszámot. Ez a “Kosárba teszem” gomb alatt van. A számokat, csak a számokat írd be a keresőbe, ami kiadja az adott modell színeinek választékát.

Ugye nem is bonyolult?

Ha pedig csak egy konkrét színt keresel és minegy milyen fazon, írd be a színt a keresőbe és láss csodát, minden adott színű táska listázódik szépen.

Remélem sikerült kicsit elkalauzolnom Téged a keresőben és ezután könnyebben fogsz tudni tájékozódni! Ha pedig maradt kérdésed, tedd vel bátran emailben, kövess Instagramon @olasztáska néven, Facebookon @Táskabutik néven és csatlakozz az OlaszTáska Webáruház zárt csoportunkhoz is, ahol megnézheted az élőket!