Magunkról

A “Ha én táska lennék..” bejegyzésben írtam magamról már pár sort. Én egy édesanya vagyok, aki saját családi vállalkozásán dolgozik, a férjével együtt.
Az olasz bőr táskák elkötelezett hívei vagyunk.
Igazából sokan kérdezik, hogy van e üzlet, ahol meg lehet nézni, “fogdosni” a termékeinket, de ki kell ábrándítsam ezeket az érdeklődőket, nincs.
 
Volt, Debrecenben volt két üzletünk is (egymás után), de hamar beláttuk, hogy az online pálya a miénk. Jöttek mentek az érdeklődők az üzletben, míg a neten vásároltak is.
Régóta dédelgetett álmunk volt, hogy elköltözzünk az ország nyugati oldalára, így az üzletet is felszámoltuk és az online üzletünkre fektettük a teljes hangsúlyt.
 
Én azt gondolom, mindig van olyan ember, akit riaszt ez az online világ, de szerencsére az idősebb korosztály is egyre nyitottabbá válik.
Sajnos személyes tapasztalat, hogy annak ellenére, hogy harsogják a hírek, nem bitonságos online vásárolni, azt kell mondanom, sok esetben még biztonságosabb is…
Persze azért meg kell nézni honnan rendelünk, illetve van e vásárlói vélemény, milyen cég üzemelteti a shopot és van e ügyfélszolgálat, ha gondom van például lehet e telefonálni, vagy csak egy fantom email címre levelet küldeni?
 
Sok mindentől függ hogy megbízható e a cég, természetesen van ilyen is, olyan is, de mondjuk próbálj már meg egy kínai üzletbe visszavinni egy cipőt, hogy leszakadt 3 nap után a talpa…
 
Ilyen, és hasonló témákat is kívánok itt boncolgatni, remélem partner leszel ebben és követed a bolgomat!
 
Hogy még véletlenül se maradj le, iratkozz fel hírlevélre és csatlakozz hozzánk a Facebookon is, mint oldal Táskabutik, mint egy fantasztikus hangulatú csoport OlaszTáska Webáruház találsz minket, a hangulat felelős én vagyok mindkét helyen!
 
Ha pedig vásárolnál, ne fogd vissza magad, irány az OlaszTáska Webshop, ahol bátran engedj a csábításnak :)
 
Szép napot Neked,
Gitta