Mi a szösz az a Crossbody táska!?!

A crossbody=keresztpántos táska

Sokan zavarba kerültök a crossbody menü kapcsán, de egyszerűen ez a megnevezés a legtökéletesebb ezekre a táskákra. A keresztpántos táska számomra egy kicsit furcsa szóhasználatnak tűnik, hisz nem a táska pántja van keresztben, hanem tudod a válladon, illetve a testeden átvetve keresztben hordani. A crossbody kifejezés pont a testen keresztben futó kifejezése, ezért nem magyarosítottam ezt a menüt.

Akkor most vállon vagy keresztben!?!

Ezt Te döntöd el! Én ha autóval jövök-megyek, csak vállra veszem amikor kipattanok, de mondjuk egy bevásárlás alkalmával biztosan engedek a pánton és keresztbe vetem magamon.

Ez kizárólag Rád van bízva, ez a szép ebben a táskában, hogy úgy variálod, ahogy Te szeretnéd!

Ezeket a táskákat sokan keresitek és méltán népszerűek. A nagyobb méreteket nem csak keresztben lehet hordani, hanem sima válltáskaként is, így ha kell a szabadság keresztbe dobod, de ha elég, csak a válladra veted.

Ráadásul vannak olyan modellek, melyeknél nem is kell a pánt állítgatásával bajlódnod, kizárólad átcsatolod és vagy váll-, vagy keresztpántos táskaként hordod. Kényelmes és praktikus megoldás.

Ezek a táskák azért méretükben igen korlátozottak, ritka a hatalmas belőlük. Ezek mellé ha bevásárolni indulsz, mindenképp kell kiegészítő táska. Igazából a legfontosabbak elférnek benne, mint pénztárca, iratok, 1-2 apróság… De ha már smink cuccokra és különböző dokumentumokra is feltétlen szükséged lesz a nap folyamán, ne ezzel indulj útnak!

Minden Crossbody táska ITT

Kövess minket több helyen is

Hogy miért?

Mert ha most például kinéztél magadnak egy táskát, azt megveheted akár kedvezőbb áron is! Ehhez nem kell mást tenned, mint csatlakozni a Facebookon az Olasztáska Webáruház csoportjához, illetve követni bennünket a Táskabutik Facebook oldalunkon! Bővebben a követési lehetőségekrői ITT olvashatsz!

Tarts velünk!

Ölellek, Gitta