Ne maradj le semmiről!!!

Örülök, hogy követsz és szeretném, ha nem maradnál le semmiről!

Napjainkban rengeteg az információ és sokszor olyanról maradunk le, amiről nem kellett volna, mert olyan veszi el a figyelmünket, ami pedig nem is volt annyira fontos…

Ezzel magam is számtalanszor szembesülök, sajnos nehéz ezt kivédeni. Talán hallottál róla, hogy a Facebook is változtat kicsit a hírfolyamán, olyan hírek fognak előtérbe kerülni a hírfolyamodban, melyek valóban fontosak neked, illetve érdekelnek téged.

Ahhoz, hogy a mi híreinkről ne maradj le, egy apró lépést meg kell tenned, mert különben nem fognak a hírfolyamodban megjelenni frissítéseink.

Ehhez nincs más dolgod, mint ellátogatni Facebook oldalunkra, és követni az alábbi pár lépést:

kovetes

Nyisd le a “Követed” menüt és pipáld ki a “Megjelenítés elsőként” sort. Ennyire egyszerű. Ezután a napi posztok ott lesznek a hírfolyamodban.

Tudod, sok módja van annak, hogy kövess minket, ezeket itt összefoglalom Neked, válaszd ki a számodra legfontosabbakat:

  1. Itt az oladalon feliratkozhatsz hírlevélre, havonta hozzávetőleg 5-6 levelet küldünk, nem árasztjuk tele  postaládádat, tényleg csak akkor küldjük, ha van mondanivaló, újdonságok lettek feltöltve, új blogbejegyzés született, vagy valamilyen kedvezménnyel élhetsz.

  2. Követheted a Facebookon Táskabuik oldalunktat, a fennt leírt módon állítsd be a követést, mert hamarosan nem fogsz kapni értesítést a bejegyzésekről másképp! Itt a szép divatfotókon túl ugyancsak kommunikáljuk az újdonságok feltöltését, kedvezményeket és inspirációkat kaphatsz a képeken keresztül.táskabutik

  3. Az Instagram oldaunk az inspirációk gyűjtőoldala, itt gyönyörű képeket találsz és követheted napi rövid posztjainkat is.insta

  4. A Facebookon immár létre jött az Olasztáska Webáruház csoport, mely egy fantasztikus közössége a táskaimádóknak! Ez egy baráti csoport, ahol szó van divatról, stílusról és nyereményekre is szert tehetsz, ha aktív tagja vagy a közösségünknek. Ráadásul élő bejelentkezéseken keresztül mutatjuk be termékeinket, mellyel jobban megismerheted a táskáinkat, ékszereinket!táskabutik

  5. Az egyik legpraktikusabb módja, hogy kövess az, he feliratkozol a Messengeren keresztül is. Ilyenkor privát üzenetben is tudunk értesíteni a fejleményekről. Azonnali és egyedi üzenetekeben értesülhetsz az akciókról és újdonságokról! Ehhwz nincs egyéb dolgod, mint küldeni a Táskabutik oldalának egy START üzenetet. Ezt megteheted, ha ellátogatsz a FaceBook oldalunkra és a messenger ikonra kattintva beírod nekünk, hogy START.

Nos, láthatod, hogy több módja is van annak, hogy kövess bennünket, és ki tudod választani a számodra legérdekesebb fórumokat. Én természetesen arra bátorítalak, hogy mindenhol kövess, hisz innen ilyen, onnan olyan infókat kaphatsz és természetesen minden csatornán egyedi kedvezményekre is szert tehetsz. Tehát ha a legjobb ajánlatokra is vadászol, csatlakozz mindenhol ahol csak lehet, ha viszont mondjuk téged kizárólag a képek érdekelnek, az Instargam a legmegfelelőbb. Egy biztos,  én mindenhol szívesen látlak, az Olastáska Webáruház Facebook csoport pedig önmagáért beszél, gyere, kukkats be MOST!