Mit szólnál egy 10.000 Ft-os vásárlási utalványhoz – INGYEN?

Nekünk a vásárlóink elégedettsége és öröme a legfontosabb, ezért úgy döntöttünk, hogy hetente kisorsolunk egy 10.000 Ft-os olasz táska vásárlási utalványt a nyereményjátékunkra jelentkezők között!

A sorsolás időpontja minden héten hétfőn 10 óra, ekkor kerül ki a szerencsés nyertes neve a Nyertesek menüpont alá.

Mit kell tenned ahhoz, hogy a Tiéd legyen a 10.000 Ft-os vásárlási utalvány?

A legfontosabb, hogy mielőbb jelentkezz nyereményjátékunkra! Ehhez pusztán annyit kell tenned, hogy a lenti jelentkezési mezőkben pontosan meg kell adnod a neved és az e-mail címed. Néhány perccel később kapsz tőlünk egy automatikus e-mail üzenetet, amivel megerősítheted jelentkezésed.
Ahogy ezt megteszed, máris esélyt adsz magadnak, hogy akár minden héten Tiéd legyen a 10.000 Ft-os Olasz táska vásárlási utalvány.

Honnan tudod, hogy Te vagy-e a szerencsés heti nyertes?

Annyi feladatod van csupán, hogy minden héten hétfőn el kell látogatni a weboldalunkra (www.olasztaska.hu), és Neked kell ellenőrizni, hogy Te vagy-e a szerencsés nyertes (Nyertesek menüpont), mert mi a nyerteseket nem értesítjük, sem telefonon, sem e-mailben, erre minden héten Neked kell figyelned!

Ehhez csupán honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontját kell megnézned. Ha a Te neved szerepel a lista első helyén, az aznapi dátummal, akkor gratulálunk, mert bizony Te vagy a szerencsés nyertes!

Mi a teendőd, ha nyertél?

Nagyon fontos, hogy ebben az esetben egy percet se habozz tovább, gyorsan jelentkezz nyereményedért, hívj minket a 06 31/ 78-08-799-es vagy a 06 99/410571-es telefonszámon!
Ugyanis ha aznap 18:00-ig nem jelentkezel megérdemelt utalványodért, sajnos már másnap nem leszel rá jogosult!

Hogyan használhatod fel a 10.000 Ft-os olasz táska vásárlási utalványt?

10.000 Ft-os nyereményutalványodat webshopunkban tudod felhasználni! A webshopos vásárlás menetéről részletesen tájékoztatunk majd, amikor jelentkezel nyereményedért!

Ugye Te sem akarsz lemaradni? Jelentkezz MOST!

Az alábbi mezőkbe írd be adataidat!