Tavaszi színek – kékek ????????????

Kék az örök divat

A kék mindennapjaink részévé vált, ott van mindenhol. Nyugalmat áraszt, lelkes és nyitott.

Én farmer imádó vagyok, így van is már két kék táskám is, amik hétköznapokon jó szolgálatot tesznek. Ha Te is szereted a farmert, nem kérdés, hogy legalább egy kék táskát be KELL szerezned. 

De nem csak a farmer imádóknak tökéletes, hiszen a trend maitt a ruházatban és a lakberendezésben is előtérbe kerül. Szóval használd a kéket Te is!

Most szerencsére megannyi árnyalata közzül válogathatsz, amik közzül párat most bemutatok Neked!

Az idén reflektorfénybe kerül a palota kék, ami arisztokratikus, vibráló, trendi és friss. Ugye milyen könnyű vele kifejezned érzéseid? Sőt! Nemcsak hogy ki tudod vele fejezni magad, ez visszafelé is működik. Elég ránézned és máris pezsegsz! Látod milyen egyszerű? Csak vidd magaddal és a titkos fegyvered lesz.

Így már látod, hogy nem csak beszélek, ez a szín valóban vibráló! Válaszd ezt, ha ki akarsz tűnni a tömegből  és szeretnéd végre ledobni az unalmas téli színeket magadról.

Minden kék táska itt

“Kisfiú” kék

Ami nem is annyira baba, hisz egy szépséges pasztel árnyalat. Ez a szín kellemes, lágy, bájos és szelíd. 

Míg az előző kék vibrált, addig ez nyugalmat áraszt, segíti az intuíciót, inteligenciát és erőt sugall. 

Igazi nyári szín, amikor a nap erősen süt és már a bőröd is kapott egy kellemes barnás pírt, ez a szín szépen kiemeli azt. Én csak mese-kéknek hívom, hisz meseszép, ámulatba ejtő.

Minden kék táska itt

Ne feledjük az abszolút klasszikus kéket, a tengerészt sem. Ez a kék a tenger hullámait idézi, mely néha bámulatosan csendes és harmónikus, ám van mikor vad,robajló és háborgó.

Ismerős valahonnan? Mi nők sokszor erős érzelmeket élünk meg, mintha a tenger hullámaival birkóznánk. Ez a kék segít ezt kifejezni és ha te is egy olyan személyigég vagy, aki ezt rendszeresen megéli, akkor ezt a színt igazán magadénak fogod érezni!

Sötét és világos árnyalatai egyaránt mesések, általuk kifejezheted önmagad és biztos lehetsz benne, hogy örökké divatos marad.

Minden kék táska itt

Te magad is láthatod, hogy a kék megannyi árnyalata nyerő ebben a szezonban és megsúgom, nem csak most, hanem ez egy olyan alap szín, mely biztosan soha nem fog kimenni a divatból!

Talán most egy kicsit jobban előtérbe kerül, de ez nem jelenti azt, hogy olyan szín lenne, amit nem tudsz hordani a hullám lecsengése után. Hisz nem olyan, mint egy éles neon például, ami csak egy nyárig rengeti meg a földet.

A kék alapszín, állandó és örök!

Ha pedig élőben is kíváncsi vagy táskáinkra, nem csak így a webshopon keresztül, csatlakozz most szuper közösségünkhöz  a Facebookon, hisz ott élő bejelentkezésekben is megmutatom táskáinkat, kérdezhetsz is és inspirálódhatsz a csopottagokkal együtt!

Várlak szeretettel az Olasz Táska Webáruház zárt Facebook csoporunkban, ahol sokat játszunk is! Ott találkozunk!

Ölellek, Gitta