Nagyon szép, minőségi áru, gyors kiszolgálás! Ajánlom másoknak is!

Gabi

Kedves Gitta!Nagyon örülök a táskáknak,hatalmas sikere van!Te vagy a legjobb!

Demeter-Kriston Eszter

Megérkezett a táska.. gyönyörű!! Az illata.. nagyon szuper :) Nagyon szépen köszönöm, a gyors szállítást és a kedves ajándékot is!!

Zsuzsa Vízkeleti

Gyönyörűek a táskák, én már vásároltam egy bézs színűt, amit nagyon kedvelek, szép fénye van, jól lehet pakolni bele. Még fogok vásárolni. A tulajdonosok rendkívül kedvesek, ismerik a bőröket, nagyon szolgálatkészek, segítenek a választásban.

Göde Ágnes


Megkaptam a táskát, köszönöm szépen, nagyon szép!
Ez volt a második rendelésem, egyszer sem csalódtam a minőségben, nyugodt szívvel fogok rendelni Önöktől máskor is.
Külön köszönöm a szép ajándék kendőt és a kedvezménykupont is!

Varga Zsuzsa

Köszönöm szépen a Táskabutik közreműködését a meglepetés táskában:)Sok szeretettel ajánlom minden kedves férfi ismerősömnek , hogy hasonló képen szerezzenek örömet a kedvesüknek, mert megérdemeljük:)

Mászlainé Fácska Brigitta

Gyors visszaigazolás, korrekt, gyors ügyintézés.

Tamás

A táskát megkaptam és olyan szép, mint amit reméltem.

Molnár Erika

Rendelés előtt felvettem a kapcsolatot a megadott telefonszámon az ügyintézővel, aki nagyon készséges volt és további tájékoztatást adott a megrendelt áruról és a szállítás-, fizetés módjáról, lehetőségekről. Az ügyintézés kapcsán ő is felhívott engem a mobilomon, nagyon segítőkész volt a rendelést illetően. Az ígért időpontban meg is érkezett a csomag, az áru pontosan olyan volt, mint a

P. Anita

Corrado Martino piros lakk taskat rendeltem , eleg gyorsan megerkezett : ) csodaszep , imadom : ) vszinu fogok meg nezelodni ujabb “trofea” utan : )

Mekota Lászlóné

Minden tökéletes volt – a rendelés menete és a szállítás is. A táska pedig gyönyörű!

Sz.Klára

Nagyon tetszik a tulajdonos közvetlen, barátságos és mégis szakszerű kommunikációja a vásárlókkal. Bátran rendelek, mert még nem csalódtam, azt kaptam, amit ígértek.

Vásárlónk

Jó tapasztalataim vannak. Ügyfélszolgálatuk kiváló, a szállítás gyors.

Hédi

Jó tapasztalataim vannak. Ügyfélszolgálatuk kiváló, a szállítás gyors.

Hédi

Szuper választék, minőségi árú, kiváló kapcsolat az ügyfélszolgálattal és gyors kiszállítás! Mindenkinek ajánlom! : )

Kertész Fruzsina

Nagyon igényes és szép táskát kaptam, az ár- értékarány kitűnő, a kiszolgálás szintén kitűnő, nagyon kedves és figyelmes kiszolgálásban volt részem és biztos vagyok abban, hogy visszatérő vásárló leszek! : )

Süslecz Szilvia

A táska olyan szép és elegáns ahogy a képen láttam, a vásárlástól a kiszállításig, sőt a csomagolást is beleértve mindent átsző a profizmus. Azt feltételezem, hogy rajongással végzik munkájukat, a mi legnagyobb örömünkre. Gratulálok és köszönöm!

Mónika

Minden rendben volt. Az áru ellenértékét előre átutaltam, pedig többen óvtak ettől a megoldástól. Én bíztam bennük.

Zakariásné Ani

Nagyon szépen köszönöm a kulcstartót és a meglepetés sálat is! megérkezett most vettem át a postástól! További szép napot kívánok mindenkinek!

Hatvaniné Erzsébet

Segítőkészek, kedvesek, imádom az új táskám ;) <3

Szabóné Edina

Megkaptam a táskát, nagyon tetszik, köszönöm.
És a meglepetésajándékot is köszönöm! Nagyon tetszik a fülbevaló, pont az én stílusom. :)

Labancz Zsanett

Minden rendben volt. Az áru ellenértékét előre átutaltam, pedig többen óvtak ettől a megoldástól. Én bíztam bennük.

Zakariásné Ani

Kiváló minőség, gondos csomagolás. Kedvessègük, ajándèkot is rejtett a csomag ès további kedvezmènyt. Szívből ajánlom a webárúházat Mindenkinek. Mindent köszönök. További sikeres üzletmenetet kívánok!

Takácsnè Mihálkó Rózsa

Pontos, precíz kiszállítás, előtte e-mailben kapott értesítés. A rendelt táska épp olyan, mint a képen, adatai pontosak. Finom kidolgozású. Nagyon kedvelem! :) Ajándékba kaptam egy szép sálat is. :) Köszönöm!

Mária

Pontos, precíz kiszállítás, előtte e-mailben kapott értesítés. A rendelt táska épp olyan, mint a képen, adatai pontosak. Finom kidolgozású. Nagyon kedvelem! :) Ajándékba kaptam egy szép sálat is. :) Köszönöm!

Mária

Nagyon kellemes meglepetés volt, hogy nem kellett csalódnom a képről kiválasztott áruban. A termék egyik napról a másikra megérkezett, a Futárszolgálat is nagyon “alkalmazkodó” a kiszállítással kapcsolatban. Összességében, örülök, hogy a boltra találtam.

Ribárszki Jánosné

Nagyon korrekt üzlet, azt kaptam amit ígértek. Minőség is kíváló. Ügyfél szolgálatnak írt kérdésemre még az nap választ kaptam, telefonon is szívesen adtak felvilágosítást. A termékek nagyon szépek, és egyediek. Sajna sok fontolgatás miatt az egyikről le is késtem… legközelebb gyorsabb leszek, mert biztos, még vásárolok a webáruházból.

Ági

A termékről az interneten a tájékoztatás teljes körű, kielégítő, azt kaptam amit vártam. A minőség kiváló. A csomagolás és kiszállítás is teljesen jó.

Kovácsné

Rugalmas, gyors és nagyon korrekt. Az első rendelésemnél a termék meghibásodott, ami nem az eladó hibája volt, rendkívül gyorsan visszautalták az árát. Pont ezért a korrekt eljárásárt rendeltem másodszor is, amikor is nagyon jó minőségű, szép terméket kaptam elfogadható áron. Máskor is rendelek.

Vásárlónk

Korrekt, gyors, és pontos volt a kiszállítás. A termék minősége a vártnak megfelelő, és kiváló. A mellékelt ajándék nagyon kellemes meglepés volt, és nagy örömöt okozott számomra. Az ügyfélszolgálat működése is kitűnő.

Vásárlónk

A honlap könnyen kezelhető, jó a kínálat és az árak. Minőségileg és használhatóság szempontjából is meg vagyok elégedve, pont ilyet szerettem volna. A táska egy hatalmas dobozban érkezett, így esélyes sem volt a sérülésre. Belülről egy fehér papírtáskában volt.

Vásárlónk

Nagyon tetszik az a megoldás, hogy kiírják melyik termékből hány darab van. Ha az utolsót rendelem meg, rendelés után azonnal leveszik a terméket. Nem hagyják a többi vásárlót becsapva, és hitegetve, hogy van még a termékből. Ez tetszik.

Szigecs

Köszönöm szépen a táskákat, megkaptam!! GYÖNYÖRŰEK, PONT MINT A KÉPEKEN!!!!

Vincze Szilvia

Még egyszer köszönöm a csodás ajándékokat ! :)

Katalin Kiss

Már én is rendeltem egyet nagyon szép praktikus!

Bakainé Katalin

Az árukról pontos leírás, több oldalról leinformálható kép van. A vásárlás menete érthető, használható, könnyen kezelhető. Több fizetési lehetőség van, rugalmas. A szállítás gyors és szintén leinformálható. A táskák szépen csomagolva, védve érkeztek. A minőség megbízható, divatos, minden korosztály megtalálhatja a kedvencét. Nagyon elégedett vagyok, biztos fogok máskor is vásárolni a bol

Takácsné Éva

Most rendeltem először! Két nap alatt megérkezett a rendelésem, és olyan amilyennek le van írva a termék, a fotó is valós! ! Nagyon szép a táska, a csomagolás, és a szállítás is kitűnő volt! Máskor is felkeresem az oldalt, és biztos rendelni fogok!

Bolyka

Megvan a véleményed?

Írd meg itt!